Expo 2018: SE ON TÄÄLLÄ TAAS – LOHJAEXPO 2018 –REKRYTOINTITAPAHTUMA





Tule LohjaExpo 2018 –rekrytointitapahtumaan 29.8. kello 14-18 Toimintakeskus Harjulaan!
LohjaExpo järjestetään toista kertaa. Tapahtumapaikkana on tänä vuonna Lohjan keskustassa sijaitseva Toimintakeskus Harjula. Tapahtuma saavutti viime vuonna hurjan suosion ja sai liikkeelle noin 800 työnhakijaa ja 60 yritystä. Tänä vuonna tavoitellaan samaa kävijämäärää, ja mukaan mahtuu 50 yritystä Lohjalta ja lähialueilta. Tapahtuman järjestäjinä ovat Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Lohjan Nuorkauppakamari, Lohjan kaupunki ja Novago Yrityskehitys Oy. Yhteistyössä ovat mukana Laurea-ammattikorkeakoulu ja Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä.

PAINOPISTE REKRYTOINNISSA

Tänä vuonna painopiste on erityisesti rekrytoinnissa. Yrityksillä on avoinna olevia työpaikkoja, ja työnhakijat pääsevät tapaamaan yrittäjiä kasvotusten. Eri messupisteissä annetaan vinkkejä työnhakuun. Työnhakijoilla on myös mahdollisuus saada ohjeistusta hyvän työhakemuksen ja ansioluettelon laatimiseen. Messuilla on uutuutena Laurean videohaastattelutyöpaja, jossa keskitytään esiintymiskokemuksen hankkimiseen. Tapahtumaan kannattaa tulla myös kaikkien uran vaihtoa suunnittelevien, sillä messuilla kerrotaan lisäkoulutusmahdollisuuksista.

KUTSUJA TULOSSA

TE-toimisto lähettää piakkoin messukutsun tuhannelle työnhakijalle. Työnhakijat voivat halutessaan ottaa ansioluettelonsa mukaan ja jättää sen kiinnostaville työnantajille. Messuilla on hyvä tilaisuus myydä omaa osaamistaan, ja työnantajat saavat yrityksilleen näkyvyyttä tapahtumassa. Mikä olisikaan hienompi tapa aloittaa syksy kuin tulla messuille ja napata kenties unelmiensa työpaikka. Tervetuloa mukaan! Tapahtuma on avoin kaikille.

Teksti: Virpi Sipponen, asiantuntija, Uudenmaan TE-toimisto

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Expo 2019: Saanko esitellä - Sappi Kirkniemi

Expo 2019: Enics - Teollisuuselektroniikan taitaja

Expo 2018: Lohjan työvoimatilanne tulevaisuudessa