Expo 2019: Enics - Teollisuuselektroniikan taitaja


                                                                                   


Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikan sopimusvalmistusyrityksistä (EMS). Enics tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia EMS-palveluita, kuten elektroniikkatuotteiden suunnittelua, testilaitteiden suunnittelua ja valmistusta, prototyyppivalmistusta, laajamittaista tuotevalmistusta, varaosa- ja huoltopalveluita sekä hankintapalveluita tai vaikka koko toimitusketjun hallintapalveluita.

Enicsillä on maailmanlaajuisesti 8 tehdasta, joista kaksi on Suomessa, toinen Lohjalla ja toinen Raahessa. Lohjan toimipisteessä työskentelee noin 350 elektroniikan eri alojen asiantuntijaa. Lohjan toimipisteessä valmistetaan useiden kansainvälisten yritysten tuotteita ja tuotteiden elektroniikkaosia. Tuotevalikoimassa on mm. säähavaintolaitteita ammattikäyttöön, junien hälytysjärjestelmiä, elektroniikkaosia hisseihin, taajuusmuuttajiin, röntgenlaitteisiin jne.

Tällä hetkellä Lohjan toimipisteessä on avoinna mm seuraavat tehtävät: Account Manager (Customer Focus Team Leader), Customer Service Officer, Pintaladontalinjan Työntekijä, Sähköinen Korjaaja, Juotostaitoinen Elektroniikan Kokoonpanotyöntekijä. Mikäli olet kiinnostunut näistä tehtävistä tule messuille keskustelemaan lisää aiheesta tai lähetä hakemuksesi suoraan Antti Karhulle osoitteeseen: antti.karhu@enics.com.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Expo 2018: Lohjan työvoimatilanne tulevaisuudessa

Expo 2019: Saanko esitellä - Sappi Kirkniemi