Lohjan Nuorkauppakamari - menestystä työelämään

Lohjan Nuorkauppakamari on vuonna 1967 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on auttaa jäseniään kehittämään itseään ja osallistua yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Yhdistys on osa Suomen Nuorkauppakamaria ja nuorkauppakamarien kansainvälistä järjestöä JCI Junior Chamber Internationalia. Suomessa on noin 5.000 nuorkauppakamarilaista ja kansainvälisesti nuorkauppakamarilaisia on yli 170.000.




Lohjan Nuorkauppakamari hakee nyt uusia

JÄSENIÄ!

Lohjan Nuorkauppakamarin jäsenet saavat osallistua sekä paikallisesti että koko Suomen ja jopa maailman laajuisesti monenlaisiin itsensä ammatilliseen kehittämiseen tähtääviin koulutuksiin ja yritysvierailuihin sekä kansallisiin että kansainvälisiin kokouksiin unohtamatta upeita juhlia.

Jäsenenä pääset myös harjoittelemaan ja kehittämään erilaisten projektien kautta työelämätaitoja tai vaikka kasvattamaan johtajataitojasi projektipäällikkönä. Lohjan Nuorkauppakamarin tämän vuoden pääprojektit ovat Lohjan Expo, Tulevaisuuden tekijän puuhakirja ja Joulupuu-keräys. Jäsenillä on myös mahdollisuus luoda aivan uusia projekteja.  

Lohjan Nuorkauppakamari edellyttävät jäseniltään 18-40 vuoden ikää, halua kehittää itseään ja toiminnallaan edesauttaa hyvinvointia Lohjan alueella. Olet toimelias, innokas ja teet sen minkä lupaat! Toiminta on avoinna kaikille nämä edellytykset täyttäville henkilöille ammatista tai koulutuksesta riippumatta. Tärkeintä on oma halu kasvaa ihmisenä, työntekijänä, johtajana tai yrittäjänä.

Lohjan Nuorkauppakamariin haetaan nettisivuilla täytettävän koejäsenhakemuksen kautta (http://jcilohja.fi/jaseneksi/). Koejäsenaikana pääset tutustumaan toimintaamme ja saat kokonaiskuvan toiminnastamme, sillä jo koejäsenellä on osallistumisoikeus kaikkeen toimintaan. Koejäsenet valitsee yhdistyksen hallitus.

Jos toiminta kiinnostaa sinua, ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja nettisivuilta http://jcilohja.fi/ tai
Puheenjohtaja PRES 2018 Antti Häyrinen

+358 40 83 70 500 / +358 40 56 11 385



Terveisin,

Saara Ahotupa
Lohjan Nuorkauppakamari
DP, valmistautuva puheenjohtaja

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Expo 2019: Saanko esitellä - Sappi Kirkniemi

Expo 2018: Lohjan työvoimatilanne tulevaisuudessa

Expo 2019: Enics - Teollisuuselektroniikan taitaja